Customer Service Representative

Uw functie

De beste service voor onze klanten: voor minder doe jij het niet. Je zorgt telkens voor een vlotte flow, van order tot levering.

• De Customer Service Representative beheert alle orders van start tot eind en dit binnen een het ERP systeem, met name SAP.
• Je ontwikkelt en onderhoudt een uitstekende relatie met de klanten en je legt de basis voor de verdere klantenbinding.
• De Customer Service Representative is de belangrijkste contactpersoon voor alle vragen en problemen van de klanten.
• Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de administratieve taken binnen customer service, zoals: up-to-date houden van klanten- en productcreaties, het correct plaatsen en opvolgen van de logistieke parameters zoals safety stock, verpakkingen, grondstoffen, minimale lotgroottes, opvolgen van de facturatie, opvolgen van spare parts, opvolgen en afhandelen van producten die in een end of life fase zitten,... .

Uw profiel

Je genoot een hogere opleiding, secretariaat talen, handelswetenschappen, vertaler tolk, ... of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent 4-talig (Nederlands, Engels, Frans en Duits).

Je bent een begeesterende communicator.

Je werkt klant- en oplossingsgericht.

Je werkt sterk gestructureerd en georganiseerd.

Naast een portie stressbestendigheid, beschik je ook over een gezonde dosis relativeringsvermogen en kan je op een positieve manier omgaan met veranderingen.

Ons aanbod

Ons aanbod
De kans om jouw ondernemingsspirit ten volle uit te leven in een professionele en mensgerichte omgeving met internationale contacten. Een afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden waar je zelf zaken kunt realiseren.De mogelijkheid om te groeien met impact en om in open overleg jouw rol mee vorm te geven. Inzet en professionalisme worden beloond met een concurrentieel salarispakket

Interesse ?

Neem contact op met Sofie Doom, 051/48.00.39 of sofie.doom@be.vitalo.net